Over ons
Bakkerij Geldhof ging van start in ’55 met m’n pa Gerard die thuis, in een ouderwetse boerenoven, ambachtelijk brood op steen bakte.Lekker artisanaal brood bakken was z’n passie en specialiteit. Z’n broodronde deed hij eerst zelf maar na hun huwelijk nam m’n ma, Annie, de alsmaar groter wordende ronde voor haar rekening.
Opgegroeid met en evenveel gebeten door de bakkersmicrobe, studeerde ik ‘Brood & Banket’ aan Ter Groene Poorte. Maar ik wilde niet alleen brood bakken, dus specialiseerde ik me in patisserie, met vele stages bij exquise toppatissiers in binnen- en buitenland.
In maart ’86 werd ons familiebedrijf ‘Bakkerij Geldhof’ logischerwijs omgedoopt tot ‘Brood & Banket Geldhof’.
Samen met Ann, m’n echtgenote, ondertussen ook Louise, onze dochter, en ons volledige team maken we elke dag prioriteit van topkwaliteit, vriendelijkheid en service op maat van jullie, onze klanten!
We nodigen jullie heel graag uit om alles wat onze bakkerij en patisserie te bieden heeft, te ontdekken!
Van aan de ontbijttafel, over lunch, naar vieruurtje en diner, Geldhof is overal en heeft voor elk wat wils. In ons assortiment namelijk ambachtelijk brood, allerhande krokante en zachte pistolets, ovenverse koeken, heerlijke après-midis, quiches, …
Ook voor al uw speciale momenten zorgen wij voor verwennerij!
Voor uw verjaardagsfeestjes (of die van uw kids), doopfeesten, communiefeesten, huwelijksverjaardagen maken wij graag een taart naar uw smaak of verzorgen we een compleet dessertbuffet!
Uw tafel voor een gezellig koffiekransje vullen we met taartjes, mini gebakjes, dessertglaasjes, dessertkoekjes, macarons, chocolade allerhande …
Zomers warme dagen verfrissen we met ijstaartjes, schepijs en sorbet.
Kom, proef en ontdek al onze lekkernijen!
Gault&Millau selecteerde Kurt Geldhof bij de beste patissiers van Vlaanderen en België